avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare CIM in Revisal - inscriere in fals .
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare CIM in Revisal - inscriere in fals .

S-a inregistrat in Revisal un CIM pe perioada determinata nesemnat de angajat . S-a ajuns la un litigiu de munca in fata instantei . Angajatorul in culpa dovesdeste existenta CIM cu extras din Revisal. Salariatul solicita instantei inscrierea in fals a inregistrarii CIM in Revisal ( art. 322,324,325 NCP).

Rog pareri intemeiate legal despre cum considerati ca va hotara instanta asupra acestei cereri de inscriere in fals si ce rezultat va avea aceasta cerere .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 25 Februarie 2019
Daca este corect ce sustine angajatul, atunci instanta se va pronunta in favoarea acestuia.

Pentru inscrierea in fals trebuie adus si c.i.m. , nu numai extrasul revisal.
CIM-ul a fost depus la dosar nesemnat de salariat si in forma dorita de angajator .
In acest caz, nu cred ca mergea pe inscrierea in fals si pe nulitatea acestuia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere smechera Cosdoro Cosdoro Litigiu civil, dreptul muncii. Angajatorul m-a concediat, dupa ce acesta a preluat prestarea serviciilor catre clienti de la angajatorul precedent (de fapt, ... (vezi toată discuția)
Anulare/stergere cim bianca2020 bianca2020 Sunt \'\'proaspat\'\' absolventa de liceu.Acum o saptamana am gasit un loc de munca ce parea sa fie pe placul meu.Am stat 2 zile in proba dupa care m-au dat ... (vezi toată discuția)
Contract indididual de munca - nelamurire Nina1 Nina1 Poate fi angajata o persoana in cadrul unei firme ce are ca domeniul de activitate \"Activitate de consultanta pentru afaceri si management\" in functia de ... (vezi toată discuția)