avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract indididual de munca - nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract indididual de munca - nelamurire

Poate fi angajata o persoana in cadrul unei firme ce are ca domeniul de activitate "Activitate de consultanta pentru afaceri si management" in functia de inginer?
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 19:51, 21 Iunie 2010
da se poate angaja, cu conditia ca postul ocupat sa fie in concordanta cu specializarea daca nu atunci se trece muncitor necalificat
In organigrama trebuie sa aveti post cu aceasta competenta,iar cerinta postului sa fie indeplinita de pregatirea profesionala respectiva.
Daca in organigrama companiei exista post de inginer cu specialitatea respectiva, se poate angaja.
Nina1 a scris:

Poate fi angajata o persoana in cadrul unei firme ce are ca domeniul de activitate "Activitate de consultanta pentru afaceri si management" in functia de inginer?


Da, poate fi angajata o astfel de persoana . Sunt destule functii prevazute in COR care poate fi ocupat de catre un inginer .
Am fost angajata cu CIM pe un post de inginer electrotehnist in cadrul unei firme cu domeniul de activitate de consultanta pentru afaceri si management.CIM a fost inregistrat legal la ITM.Asta denota faptul ca a existat functia respectiva in organigrama.In acest context angajatorul poate contesta CIM?

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca Nina1 Nina1 Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog? marianelena marianelena Sunt in litigiu cu soc.,procesul ajungand in faza de recurs.Din lipsa de bani nu am angajat un avocat.Soc. a emis o decizie de desfacere a cim prin demisie ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi ca patronul a semnat contractul meu de munca? mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Patronul a semnat contractul in locul meu din diferite motive,spuse de catre el.Cand am cerut sa semnez contractul ,mi-a zis ca a rebuit sa semneze ... (vezi toată discuția)