Sunt salariat cu CM într-o companie care își desfășoară activitatea într-un program de 12/24, 12/48, în timpul liber activez într-o alta societate cu CM cu jumatete de norma, unde programul de lucru este stabilit lunar în funcție de programul stabilit la primul loc de munca.
De ceva vreme responsabilul cu stabilirea programului de lucru modifica graficul de lucru în timpul desfășurării lui (a lunii în curs) chemând-ma la serviciu din timpul liber astfel încât sa nu mai pot ajunge să-mi desfășor activitatea și la al doilea loc de munca.
Întrebarea mea este:
Poate modifica programul de lucru după afișarea lui fără acordul salariatului?
Va mulțumesc.
Art. 117 C.mun.
Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.
1. Repartizarea programului de munca 12/24, 12/48 o aveti mentionata in c.i.m.?
2. Cumvi se modifica programul de munca ? Ora de incepere, repartizarea etc. ???
Program de lucru
adimanea
Buna ziua, in contractul de munca se mentioneaza la\" Durata muncii\" \"O norma intreaga, durata timpului de lucru fiind repartizata inegal, fara a depasi 48 ... (vezi toată discuția)
Munca in schimburi
maria_2012
Buna ziua. Am o nedumerire.
Lucrez in ture de 12 cu 48 de ani de zile. In ultima perioada, pentru a multumi pe cate cineva , sefii nostri modifica turele la ... (vezi toată discuția)