avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Iesire la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Iesire la pensie

Am iesit la pensie de boala in 1 aprilie 2012 in gradul 3 din noiembrie 2017 am grad de handicap accentuat nevazator .As putea sa ies la pensie .
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:13, 25 Februarie 2019
Trecerea de la pensie de invaliditate la limita de varsta se face la implinirea varstei standard.
Daca doriti indemnizatie de handicap atunci gasiti detalii, aici:

[ link extern ]
Pensia de invaliditate se poate cumula cu indemnizatia de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind iesirea la pensie la limita de virsta a persoanelor cu handicap vyorel61 vyorel61 Eu am virsta de 53 an cu o vechime in cimpu muncii de 20 ani sisunt iesit la pensie de handicap gradul 2 de 8 ani.Ma pot incadra sa ies la pensie de limita de ... (vezi toată discuția)
Pensionar ionutzul ionutzul Buna seara!Tata este nascut in data de 08.03.1962.Este pensionat din 2001 cu grad de handicap accentuat ca NEVAZATOR.Pana in 2001 are cotizat 21 de ani si 8 ... (vezi toată discuția)
Cum se recalculeaza pensia la trecerea de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta? DanTM DanTM Pensionara pe caz de boala, are 12 ani de munca si 6 ani de pensie de boala, gradul 2 de handicap, nascuta in martie 1964. 1. Anii petrecuti in pensie de ... (vezi toată discuția)