avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cadru Medical
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cadru Medical

As dori sa stiu cand si in ce conditii se poate infiinta un cabinet medical cu cadru medical intr-o fabrica/institutie si ce spune legea legat de acest lucru .

Multumesc Frumos .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:22, 25 Februarie 2019
In primul rand, in cadrul firmei trebuie sa existe spatii special amenajate si dotate conform normelor sanitare, iar in organigrama firmei trebuie sa fie prevazute posturi pentru cadrele medicale.
Este necesara autorizatie de functionare emisa de catre DJSP pentru spatiu si dotari, iar pesonalul medical sa fie avizat de catre DJSP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)
Acte necesare autorizare caen 8511 si 8512 clinica medicala buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un necesar de acte pentru autorizarea unei clinici medicale CAEN 8511 si 8512.
va multumesc! (vezi toată discuția)
Cabinet medical gabrielatiril gabrielatiril Sunt medic MG si in urma obtinerii competentei ( homeopatie ) doresc sa-mi deschid cabinet , respectiv sa inchiriez un cabinet intr-o miniclinica medicala . ... (vezi toată discuția)