avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat cu jurnal electronic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat cu jurnal electronic

Buna ziua! Dupa achizitia noilor case de marcat am o problema cu una din ele. Citirea memorie fiscale pentru transmitere la ANAF este foarte anevoiasa,doar firma care asigura servicul o poate face si spun ca trebuie trimisa la reparat. As vrea sa stiu daca pe perioada cat lipseste casa de marcat din unitate as putea sa folosesc vechea casa de marcat,precizez ca nu am predat inca memoria.
Multumesc!
O zi minunata!

Alte discuții în legătură

Casa de marcat nefolosita omuldezapada omuldezapada Buna seara, acum 4 ani am cumparat o casa de marcat ca sa imi pot sustine activitatea comerciala in targuri dar am folosit-o foarte putin, cam un an. De ... (vezi toată discuția)
Fiscalizare casa de marcat taxi polo1988romania polo1988romania Buna ziua! In anul 2010 am fost radia de la registrul comertului pentru ca nu am facut trecerea de la PF la PFA, iar in ianuarie 2013 am facut reinregistrare ... (vezi toată discuția)
Casa marcat comanviviana comanviviana am o casa de marcat de la firma cealalta ,dizolvata in 2007,si as vrea sa o folosesc pt alta firma cum trebuie sa procedez....cineva mi-a zis ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)