avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Fiscalizare casa de marcat taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Fiscalizare casa de marcat taxi

Buna ziua! In anul 2010 am fost radia de la registrul comertului pentru ca nu am facut trecerea de la PF la PFA, iar in ianuarie 2013 am facut reinregistrare la registrul comertului cu acelasi obiect de activitate (taxi). Dupa obtinerea certificatului de inregistare la ORC am predat memoria fiscala la ANAF si am facut demersurile pentru obtinerea numarului de ordine pentru fiscalizare casa de marcat. Dupa toate acestea am fost refuzat pe motiv ca imi trebuie alta casa de marcat, precizez ca, casa de marcat este achizitionata in 2004 in baza CNP-ului. Este intemeiata cerinta organelor fiscale? Daca nu ce este de facut? Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:55, 11 Martie 2013
Ati predat la administratia financiara memoria fiscala.
Acum trebuie sa va cumparati si montati in casa de marcat o noua memorie fiscala.
Contactati firma la care ati mers cand ati scos/predat memoria fiscala veche. De acolo puteti cumpara si tot acolo va puteti pregati dosarul pentru fiscalizare si apoi sa-l duceti la administratia financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, Am deschis un punct de lucru pentru 3 luni de zile la mare. Am declarat la registrul comertului punctul de lucru, am obtinut autorizatia de la ... (vezi toată discuția)
Contabilitate -va rog un rasp. alexadutu alexadutu buna ziua o casa de marcat taxi cumparata de la distribuitor cu factura+chitanta , iar pe factura este trecut cnp-ul , nu o mai pot folosi? de doi ani ... (vezi toată discuția)
Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)