avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Buna seara,
Am deschis un punct de lucru pentru 3 luni de zile la mare. Am declarat la registrul comertului punctul de lucru, am obtinut autorizatia de la primarie, l-am declarat la administratia financiara. Intrebarea mea este:
Casa de marcat trebuie fiscalizata cu adresa punctului de lucru?
Eu am cod de comert ambulant si stiut fiind faptul ca memoria casei trebuie predata odata cu desfiintarea punctului de lucru , ma intreb daca nu pot folosi casa fiscalizata pe comert ambulant in aceste 3 luni?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:25, 11 Mai 2012
Dupa fiscalizarea casei de marcat, trebuie sa va prezentati in maxim 24 de ore lucratoare la Administratia financiara de care apartine punctul de lucru, adica acolo unde se va folosi casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant sau punct de lucru otto2007 otto2007 Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva in 2 privinte: 1. Care art din legea 31/1990 vorbeste de dezmebraminte al unei soc com 2. Daca am cod caen comert ... (vezi toată discuția)
Fiscalizare casa de marcat srl ALEXAPOE ALEXAPOE Am in folosinta o casa de marcat, care are deja memoria fiscala plina si trebuie sa o descarc la adm financiara. Pentru ca nu am documentele necesare, doresc ... (vezi toată discuția)