avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fiscalizare casa de marcat SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fiscalizare casa de marcat SRL

Am in folosinta o casa de marcat, care are deja memoria fiscala plina si trebuie sa o descarc la adm financiara. Pentru ca nu am documentele necesare, doresc sa achizitionez o casa de marcat noua.
Intrebari:
1. sunt obligata, dpv legal, sa depun memoria fiscala, a casei de marcat veche, la adm financiara?
2. se poate obine fiscalizarea casei de marcat noua, in conditiile in care firma are conturile blocate de adm financiara, pentru intarzierea platii datoriilor la stat?

Multumescpentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ALEXAPOE , utilizator 19:24, 24 August 2013
1.Pentru a preda memoria fiscala trebuie sa contactati o firma avizata pe modelul de casa de marcat detinut de dvs si sa stabiliti o zi in care se va preda memoria la administratia financiara de care apartine punctul de lucru
2. da, nu ar trebui sa fie probleme.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa de marcat AvadaniG AvadaniG In luna decembrie anul trecut mama mea a radiat un I.I pentru a ramane in concediu de maternitate. Am decis ca eu sa infiintez un I.I si sa mergem in ... (vezi toată discuția)
Transfer casa de marcat intre societati g_adry g_adry Se poate transfera o casa de marcat de la o societate cu activitatea suspendata catre o alta societate? Detalii? (vezi toată discuția)
Casa de marcat ContSters259181 ContSters259181 Buna, A trebuit sa imi schimb casa de marcat pt k i-a expirat memoria. Ce ar trebui sa fac cu cea veche, o scot din gestiune acuma sau abia la sfarsitul ... (vezi toată discuția)