avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat

Buna,
A trebuit sa imi schimb casa de marcat pt k i-a expirat memoria.
Ce ar trebui sa fac cu cea veche, o scot din gestiune acuma sau abia la sfarsitul anului? Pe cea noua o inregistrez pe ob de inventar ca are o valoare de 600 lei cu tot cu taxe de fiscalizare?
Cel mai recent răspuns: miha7070 , utilizator 19:04, 2 August 2012
Stiu ca se preda memoria fiscala firmei autorizate de la care ati achizitionat casa de marcat, si se emite factura de vanzare catre firma autorizata , astfel ca se descarca gestiunea in momentul vanzarii.
trebuie sa ii emit eu o factura cum ca as vinde casa de marcat veche firmei care mi-a dat-o?

Da, cel mai bine vorbiti cu firma de la care ati achizitionat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscalizare casa de marcat srl ALEXAPOE ALEXAPOE Am in folosinta o casa de marcat, care are deja memoria fiscala plina si trebuie sa o descarc la adm financiara. Pentru ca nu am documentele necesare, doresc ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa de marcat AvadaniG AvadaniG In luna decembrie anul trecut mama mea a radiat un I.I pentru a ramane in concediu de maternitate. Am decis ca eu sa infiintez un I.I si sa mergem in ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat de la un angajator la altul appstejarul appstejarul am o casa de marcat, dar trebuie sa ma mut de la un angajator (a)la altul(b). casa de marcat a fost trecuta in la cheltuielile mele. am inteles ... (vezi toată discuția)