avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat de la un angajator la altul
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat de la un angajator la altul

am o casa de marcat, dar trebuie sa ma mut de la un angajator (a)la altul(b). casa de marcat a fost trecuta in la cheltuielile mele.
am inteles urmatoarele:
1. se listeaza un raport care se depune impreuna cu memoria fiscala a aparatului la circa financiara, unde este punctul de lucru.
2.casa de marcat se revinde firmei de unde am cumparat-o,printr-o factura-la valoara cu care am cumparato factura emisa de angajatorul (a)dar banii nu se incaseaza
3. firma emite o factura catre angajatorul (b) prin care i-mi vinde doar memoria fiscala, dupa care urmeaza toti pasii pentru fiscalizarea ei
Cum se scade angajatorul (a) in contabilitate??
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:47, 6 Septembrie 2011
Pe baza facturii emise catre furnizorul casei de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa de marcat AvadaniG AvadaniG In luna decembrie anul trecut mama mea a radiat un I.I pentru a ramane in concediu de maternitate. Am decis ca eu sa infiintez un I.I si sa mergem in ... (vezi toată discuția)
Transfer casa de marcat intre societati g_adry g_adry Se poate transfera o casa de marcat de la o societate cu activitatea suspendata catre o alta societate? Detalii? (vezi toată discuția)
Casa de marcat ContSters259181 ContSters259181 Buna, A trebuit sa imi schimb casa de marcat pt k i-a expirat memoria. Ce ar trebui sa fac cu cea veche, o scot din gestiune acuma sau abia la sfarsitul ... (vezi toată discuția)