avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Este interzis să crești câteva găini în curtea ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Este interzis să crești câteva găini în curtea casei din București pentru consumul propriu ?

Locuiesc la periferia Bucureștiului și am 10 găini pe care le cresc în curtea casei
Am fată cu probleme de sănătate și trebuie să mănânce carne de pasăre proaspătă. Nu știu dacă este o lege care reglementează acest aspect. Am apă curentă și le fac curățenie zilnic.
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
Dumitru Doinita, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dumitru Doinita , utilizator 11:52, 1 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la primarie ca sa va informati exact.
Omul în propria sa.curte poate creste gaini daca se află la periferie în mod normal.
Sa le.cereti articolul si legea daca au obiectii si sa il scrieti aici.
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Vă mulțumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de amlasare a unei constructii misust misust Buna ziua! Locuiesc la casa, la periferia unui oras. Am un vecin situat pe o latura a casei care a construit cateva acareturi din caramida exact pe hotarul ... (vezi toată discuția)
Este legal? AdrianaNicolae20 AdrianaNicolae20 Poate vecinul să costruiască o încăpere din beton pentru creșterea păsărilor lânga casa mea la o distanțâ de 8m? Care este distanța legală? (vezi toată discuția)
Cu gaini si capre in sectorul 4 Florin.Iordache Florin.Iordache Buna ziua, De circa 10 luni locuiesc la curte in sectorul 4, este foarte bine, dar .... vecinul meu are peste 20 de gaini si acum si o capra. L-am rugat ... (vezi toată discuția)