avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de Intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de Intretinere

Buna ziua!
Cum as putea afla daca parintii mei au facut un Contract de Intretinere cu un var de-al meu si in ce moment aceasta ruda devine proprietarul imobilului parintilir mei?
Poate fi atacat acest Contract?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca au facut acest gest inseamna ca au avut un motiv intemeiat. Se poate afla de la Cartea funciara cui apartine imobilul dar clauzele contractului le veti afla doar dupa decesul lor( in cazul in care veti solicita anularea actului). In functie de clauzele contractului proprietarii intra de drept in posesia si proprietatea imobilului. Actul nu poate fi atacat de dvs. in timpul vietii parintilor dvs. Orice act poate fi atacat , asta nu inseamna ca veti reusi sa-l si anulati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmostenire prin contract de vanzare cumparare ausp_fly75 ausp_fly75 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema Parintii mei intentioneaza sa incheie un contract de vanzare-cumparare cu o ruda( un nepot al lor) ... (vezi toată discuția)
Sfaturi legate de o donatie... iulianasab iulianasab Buna seara.Parintii mei doreste sa-mi doneze o casa insa va rog sa-mi spuneti daca e posibil sa-mi faca donatia si eu sa fiu proprietara casei doar dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune pentru contact de vânzare cumpărare cu clauza Stef_74 Stef_74 Buna seara.Doi soți au făcut pe timpul vieții un contract de vânzare cumpărare pentru apartament,unui nepot,cu condiția să devină proprietar, după ... (vezi toată discuția)