avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Mai multe despre Pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Mai multe despre Pfa

Buna ziua
Sunt la inceput de drum si as dorii sa va adresez cateva intrebari?
As dorii sa infiintez o firma de tip PFA, domeniu fotografia, as dorii sa va intreb daca la aceasta forma de firma am nevoie de un contabil si casa de marcat?
Si totodata despre documentul care atesta ca am dreptul de folosita asupra spatiului ,este valabil chiar daca nu a fost facuta succesiunea dupa bunicul meu ( mentionez ca locatia ii revine mamei mele si ea ar fi deacor cu infiintarea firme in acel spatiu)?Dar daca spatiul este într-un bloc am nevoie de acordul locatarilor (mentionand ca nu exista nici macar asociatie de locatari)
Astept raspunsul dumneavoastra!
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:27, 26 Februarie 2019
Nu se poate fara succesiune. Veti incheia un contract de comodat pentru folosinta unei camere. Va trebui sa va dotati cu o casa de marcat. Contabilitatea o sa v-o tineti singur. Bloc fara macar asociatie de locatari??? Intrebati la registrul comertului cum sa faceti ca sa va accepte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)
Folosirea spatiului comun net-one net-one Salutare! Ma numesc Alexandru T si sunt din Bucuresti ,detin o firma de telecomunicati( retea) ce vreau eu sa fac ...sa mut toate echipamentele sus intr-un ... (vezi toată discuția)