avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin

Buna dimineata!
Am si eu o intrebare.
Imi pot schimba buletinul in baza hotararii primei instante, chiar daca hotararea a fost atacata si este acum in faza de apel, dar pentru alte capete ce cerere si nu pentru revenirea la vechiul nume?
Sper ca ati inteles intrebarea!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:18, 26 Februarie 2019
Nu deorece nu veti putea prezenta la evidenta persoanelor o copie legalizata a acestei mentiuni cu mentiunea ca este definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ramane definitiva o hotarare judecatoreasca? mire9 mire9 O HOTARARE JUDECATOREASCA DEVINE DEFINITIVA (DIVORT) DUPA EXPIRAREA TERMENULUI DE APEL SAU LA DATA LA CARE AM LEGELIZAT-O ? IN CAZUL MEU 07.02.2008 - ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in urma divortului ContSters95267 ContSters95267 buna ziua,as dori o informatie...eu am divortat acum 4 ani,dar inca nu am schimbat numele,as dori sa stiu unde pot merge pentru inregistrarea si legalizarea ... (vezi toată discuția)
Am divortat, cum schimb cartea de identitate ? dorinaionita6969 dorinaionita6969 in urma divortului,am primit acasa o hotarareprin care mi se comunica ca este irevocabila in ceea ce priveste divortul si cu drept de apel in termen de 30zile ... (vezi toată discuția)