avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbarea numelui in urma divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbarea numelui in urma divortului

buna ziua,as dori o informatie...eu am divortat acum 4 ani,dar inca nu am schimbat numele,as dori sa stiu unde pot merge pentru inregistrarea si legalizarea actului de divort si daca trebuie sa platesc amenda?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 09:10, 8 Iulie 2009
La politia unde aveti domiciliul...
inca o intrebare,daca eu sunt in strainatate,poate merge o alta persoana de exemplu mama sau tata?va multumesc
Daca hotarirea este definitiva si irevocabila ,va prezentati cu aceasta si cu buletinul de identitate la politia unde aveti locul de domiciliu.Cu siguranta veti plati o amenda...:)
Da , va poate reprezenta unul dintre parinti , dar cu procura de imputernicire autentificata.

Mult succes ,
sper sa nu fiu o pacoste astazi.......dar am un dubiu,daca hotararea nu este definitiva si irrevocabila cum trebuie sa procedez sau mai bine zis la cine trebuie sa apelez?va multumesc din nou
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2009
ContSters95267, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizia de divort Manoliu Eugen Manoliu Eugen Buna ziua- va rog sa imi spuneti -dupa ce primesc decizia de divort,ce pasi trebuie sa parcurg. Sau tribunalul trimite copii dupa decizie la evidenta ... (vezi toată discuția)
Cand ramane definitiva o hotarare judecatoreasca? mire9 mire9 O HOTARARE JUDECATOREASCA DEVINE DEFINITIVA (DIVORT) DUPA EXPIRAREA TERMENULUI DE APEL SAU LA DATA LA CARE AM LEGELIZAT-O ? IN CAZUL MEU 07.02.2008 - ... (vezi toată discuția)
cum se obtine o hotarare judecatoreasca de divort iuliana.popa iuliana.popa Buna seara, Am divortat (divort prin acord) pe 17.11.2010 si nu am primit inca HG definitiva si irevocabila. As dori sa imi schimb numele (am cerut ... (vezi toată discuția)