avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Service Depanero necorespunzator
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Service Depanero necorespunzator

Salut! Am trimis un laptop achizitionat cu garantie extinsa (2+2 ani) catre servisare spre Depanero. Laptopul se afla in anul 3 de garantie, din pacate nu este cea oferita de producator, primii 2 ani, ci achizitionata de la Depanero, urmatorii 2. Mi s-a defectat displayul si a fost inlocuit cu unul necorespunzator, inferior calitativ (fapt sustinut si de echipa producatorului). In urma contactarii echipei Depanero, au concluzionat ca reparatia este conforma si produsul a fost inlocuit cu unul similar. Ce pot face pentru a solutiona acest conflict?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:53, 26 Februarie 2019
cata vreme reparatorul sustine ca a inlaturat neconformitatea, nu va ramanr decat sa reclamati la ANPC. va fi insa o lunga discutie tehnica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie refuzata midal midal Am un laptop cumparat in 30 sept 2005, cu o garantie de 2 ani , plus o extindere de 10 zile a acesteia datorata unor reparatii. Displayul acestuia s-a ... (vezi toată discuția)
Se poate înlocui un telefon în garanție? ducman ducman Am achiziționat prin prelungire abonamentuziasm rds 2 tell.ununa în sa stricat bateria.la.-Mulțumesc dus în Servus depanero și după 7 zile a zis sa vin ... (vezi toată discuția)
Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop ... Bulents Bulents Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop care ,,bâzâia.,, si se încălzea, pe 13 iunie a ajuns în service laptopul, pe 16 iunie ... (vezi toată discuția)