avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația pentru creșterea copilului.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația pentru creșterea copilului.

Bună ziua.
Am si eu cateva întrebări.
Prietena mea a ramas însărcinată, are aproximativ 2 luni.
In ultimele 24 de luni are 8 luni lucrate, dintre care 6 luni la postul actual de munca. De cate luni de lucru mai are nevoie pentru a iesi in concediu prenatal? Beneficiază de indemnizația de creștere a copilului? Cat este această indemnizație?
Prietena mea are hernie de disc lombara si cervicala, oare se poate sa intre in concediu de maternitate mai repede? Pentru hernie nu poate sa iasa in sarcina cu risc? Mulțumesc.
Scuze pentru categorie dar nu am știut unde să o postez.
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2019
Nicușor0007, utilizator

Alte discuții în legătură

Expirarea contractului de munca si insarcinata nikolika nikolika Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, am si eu o nelamurire nu mai stiu pe cine sa intreb ca sa rezolv cat mai urgent.O prietena de-a mea a lucrat pe o ... (vezi toată discuția)
Prental fara angajare? ByOn ByOn Buna seara ! am si eu urmatoarea problema : de vro 5 ani muncesc in diferite locuri , in unele cu cartea de munca in altele fara . satula de atatea promisiuni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului raisa07 raisa07 Buna ziua, am si eu cateva intrebari daca puteti sa ma ajutati. In februarie 2011 am fost disponibilizata, postul meu sa desfintat. La 2 saptam dupa ce am ... (vezi toată discuția)