avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... recalcularea indemnizatiei de ingrijire a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

recalcularea indemnizatiei de ingrijire a copilului

Buna ziua!
Am si eu o intrebare. Daca mi s-a gresit calcularea indemnizatiei, adica in loc de 776 cat ar trebui sa primec ,mi s-a calculat la 600 si voi depune o contestatie mi se vor da retroactiv banii de pe lunile pe care am primit deja banii(3 luni). Mentionez ca s-a produs aceasta eroare din cauza ca secretara mi-a completat gresit adeverinta. Acum voi depune o noua adeverinta completata corect.
Multumec!
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 17:40, 22 Noiembrie 2009
Da, am zis si eu ca e si vina mea, dar nu m-am gandit ca ar putea gresi. eram sigura ca stie pentru ca e o doamna ce asteapta pensia, deci nu sunt prima careia ii completeaza. Actele completate de mine au fost corecte. Si inca ceva cand am depus dosarul la Asitenta sociala mi-a verificat foaie cu foaie , dar n-a zis ca ar fi ceva gresit. Acum sper sa se rezolve si sa primesc diverenta de banii pe cele 3 luni.
Esential e sa vi se recalculeze pentru urmatoarele!
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconcordante venituri adeverinta primire indemnizatie Luca35 Luca35 Buna ziua, mi s-a adus la cunostinta, de curand, de catre secretara institutiei unde am lucrat (in prezent sunt inca in concediu crestere copil), ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie de crestere copil Alexandra0602 Alexandra0602 Am mai multe nelamuriri. Nu stiu incotro sa merg, pe cine sa mai intreb si ce sa cred. Am nascut pe 6 feb 2018. Am lucrat: dec 2016- mai 2017 la ... (vezi toată discuția)
Foaie matricola completata gresit adrianluican adrianluican Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Eu am urmat seminarul teologic din Buzau in anii 2007-2008 Clasa 9 2008-2009 Clasa a 10 a 2009-2010 ... (vezi toată discuția)