avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar indemnizatie de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar indemnizatie de crestere copil

Am mai multe nelamuriri. Nu stiu incotro sa merg, pe cine sa mai intreb si ce sa cred.

Am nascut pe 6 feb 2018.
Am lucrat:
dec 2016- mai 2017 la H.
Iunie 2017 la C.
Iulie 2017 la A.
August 2017 - 30.aprilie 2018 la M. ( contract perioada determinata)

Am fost sa ma interesez ce imi trebuie pentru dosarul de indemnizatie si am primit doua foi tipizate, adeverinta si fisa postului in care trebuie sa apara ultimele 12 luni lucrate. Contabila de la M. a completat doar lunile care am lucrat la ei (6 luni), a pus stampila firmei si a zis ca ea nu poate sa scrie pentru restul. Am fost la A. si mi-a zis ca ea nu poate sa completeze in continuare pentru ca pe foaie este deja stampila de la M.
Intrebari: cine trebuie sa completeze restul lunilor? Mi se mai acorda indemnizatia daca nu sunt completate celelalte luni si am primit de la firme doar o adeverinta pe care scrie ca am drept de somaj?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
Alexandra0602, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 3 Mai 2018
Trebuie sa luati adeverinte de la fiecare angajator la care ati lucrat.

Fiecare angajator completeaza perioada in care ati desfasurat activitatea la acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas 1 ianuarie 2018 concediu maternal mirelix mirelix Buna ziua, Avand in vedere ca CAS a devenit 25% (prin transferul contributiilor de la angajat la angajator) in loc de 10.5% si ca din indemnizația de ... (vezi toată discuția)
Recalcularea indemnizatiei de ingrijire a copilului cristina_simf cristina_simf Buna ziua! Am si eu o intrebare. Daca mi s-a gresit calcularea indemnizatiei, adica in loc de 776 cat ar trebui sa primec ,mi s-a calculat la 600 si voi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului linda 77 linda 77 Buna ziua,as crea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca eu in 2017 am muncit cu contract de munca in italia din aprilie - ... (vezi toată discuția)