avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobândire permis anulat la mai mult de un an de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobândire permis anulat la mai mult de un an de zile de la examenul de redobândire

Bună ziua ,

La redobândirea unui permis de conducere anulat , dacă a trecut mai mult de un an de zile între sală și traseu , trebuie sa fac iar școala de șoferi ( este vorba de categoria A) sau pot doar lua câteva ore , redau sala și apoi traseul ?

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto chenciuleasa chenciuleasa Buna ziua! Am o intrebare. Mi-a fost anulat permisul pentru conducerea sub influenta alcoolului. Anul aceasta pe 19 decembrie fac 1 an de la intrarea ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere auto 1 vasile_sz vasile_sz Daca la un sofer ia fost anulat permisul acum 7-8 ani , dupa un dosar penal cu condamnare la inchisoare ptr. conducer sub influenta alcoolului si parasirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost condamnat la o pedeapsa de 1an inchisoare ... ileanam55 ileanam55 Buna ziua, Am fost condamnat la o pedeapsa de 1an inchisoare cu suspendare pt infractiunea de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului. In acest caz ... (vezi toată discuția)