avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redactare hotarare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Redactare hotarare divort

Buna, imi spuneti va rog care este termenul legal in care judecatoria trebuie sa redacteze o hotarare, este vorba de o sentinta de divort si daca se poate face o cerere pentru a urgenta lucrurile multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:35, 26 Februarie 2019
Daca va bazați pe lege probabil veti aștepta mult.
Puteti face cerere de urgentare.

Dacă chiar va grăbiți apelați la avocat specializat în urgentari.
Problema este ca va poate costa destul de mult.

Dacă soțul declara apel va grăbiți degeaba dar tot ar putea conta urgentarea ca nu ati aștepta încă 1 an.
Termenul de recomandare este de 30 de zile dar nu se prea respectă!
Formulați o cerere de urgentare.
Daca se redacteaza în 2,-3 luni va puteti considera norocos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivare sentinta tiberiucezar tiberiucezar Bun aziua Sentinta de divort s-a dat pe data de 05 oct 2011 dar nu s-a motivat pana acuma. Ce se poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
In cat timp se trimite o sentinta acasa Biianca Biianca Buna ziua. as avea si eu o intrebare la dumneavoastra. pe data de 01.06.2016 am terminat un proces in care s-au dat 30 de zile de la comunicare pentru ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort cypyk cypyk acum cateva zile am avut ultimul termen la divort. s-a culpa comuna, pensie intretiere copil etc. cand ramane sentinta definitiva si irevocabila? vreau sa iau ... (vezi toată discuția)