avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar casa fara teren de sub casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar casa fara teren de sub casa

Buna ziua,

Am in proprietate o casa cumparata prin contract vanzare-cumparare in anul 1980. Vechiul proprietar o dobandise prin mostenire. Terenul nu a fost obiectul de vanzare-cumparare, el fiind dat in folosinta pe toata durata constructiei intrucat zona respectiva era intr-un plan de sistematizare si nu se dadea drept de proprietatea asupra terenului de sub casa. Aveti idee care sunt pasii pe care trebuiesc sa ii urmez pentru a lua in proprietate terenul aflat sub imobilul aflat acum in proprietate mea.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:21, 26 Februarie 2019
Mergeti cu actele la avocat.
Este posibil.sa se gaseasca variante juridice dar trebuie analizat temeinic cazul.
Trebuie ca vânzătorul să fi obținut Ordinul Prefectului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar iuliurs iuliurs Teren preluat de Stat conform Legea 58/74 Buna ziua, Va rog un raspuns la urmatoarea intrebare. Terenurile intravilan preluate de Stat prin art ... (vezi toată discuția)
Atribuire prin ordinul prefectului pentru persoane juridice ALEXANDRA_POTEREANU ALEXANDRA_POTEREANU Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire... Daca sunt persoana juridica si am o decizie de folosinta vesnica asupra unui teren pe care am edificate mai multe ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului pt. curte si gradina anipopa anipopa Buna ziua.In anul 1977 parintii mei au cumparat o casa.Conform unei Legi din acea perioada, terenul aferent casei si gradina intrau automat in proprietatea ... (vezi toată discuția)