avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor chirie fosti chiriasi casa retrocedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor chirie fosti chiriasi casa retrocedata

buna ziua.
am 2 intrebari
-casa retrocedata unei persoane, care mi a vandut mie cu chiriasii ramasi de pe vremea icral in ea. ma inteleg cu acestia, vor o suma sa plece pe baza unor imbunatatiri facute de ei. e ok pt noi asa. insa, ei pot primiajutor de la primarie pt chirie doar daca ii dau in judecata si i evacuez cu executor, sau se califica si dc aratam ca e retrocedata si facem pv de evacuare cu executor? pe astia chiar as vrea sa i ajut deoarece coopereaza
-intrebare 2 - al doilea apartamemt al casei ocupat de un chirias mai nervos ca sa zic asa. asta a trimis fostei proprietare notificare ca vrea sa cumpere la 25 mii eur, ea mi a vandut mie cu 45. individul face referire la preemtiunea lui. il pot evacua pe procedura speciala?

Alte discuții în legătură

Iesire din diviziune cu fostul icral vch2009 vch2009 Buna ziua, Nu stiu daca subiectul este incadrat bine, dar nu am stiut exact unde sa-l deschid. Daca este deschis gresit, rog un moderator sa mute subiectul ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa dupa 54 de ani - ce pot sa fac? Gabriela Negrut Gabriela Negrut Va rog frumos sa imi spuneti daca dupa 54 de ani de locuit intr-un apartament, timp in care s-a platit chirie la ICRAL, este posibil ca, o persoana sa vine cu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala swirlpeepz swirlpeepz Buna ziua, Retrocedare in anul 2008. Unul din apartamente a fost cumparat de actualul locatar de la chiriasul precedent. Vreau sa vind acel apartament, ... (vezi toată discuția)