avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație

Cand trebuiesc depuse actele pentru indemnizație creștere copil? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Vasile Anais , utilizator 23:40, 27 Februarie 2019
1. Termenul de depunere a actelor pentru indemnizatia pentru CCC ,in situatia in care nu indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de concediu si de indemnizatia de maternitate, este de 60 de zile lucratoare de la data nasterii copilului.

In acest caz, veti primi indemnizatia pentru CCC de la data nasterii copilului daca depuneti dosarul in termenul mai sus mentionat.


2. Termenul de depunere a actelor pentru indemnizatia pentru CCC ,in situatia in care indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de concediu si de indemnizatia de maternitate, este de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

In acest caz, veti primi indemnizatia pentru CCC de la data mai sus mentionata daca depuneti dosarul in termenul mai sus mentionat.
Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie panaintevaly panaintevaly Daca am nascut pe 17 ianuarie 2020 as vrea sa stiu cand pot sa depun dosarul cel mai tarziu pentru indemnizatie,fara sa pierd ceva.Nu de alta dar mai am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie in romania magdatriboi magdatriboi Buna seara! Cum trebuie sa pocedez cu indemnizatia daca vreau sa nasc in strainatate? Mentionez ca am toate drepturile legale in romania pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere dosar ccc Nico 13 Nico 13 Buna ziua, Daca nu beneficiez de concediu pre si post natal, care este termenul legal de depunere dosar concediu crestere copil? Va multumesc (vezi toată discuția)