avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Stoc de marfa ramasa la lichidare firma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Stoc de marfa ramasa la lichidare firma

Firma a reziliat contractul de inchiriere avea ca obiect optica medicala si nu vrea nimeni sa-i cumpere marfa ramasa este asociat unic si va rog sa-mi aratati din punct de vedere contabil ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Lichidare societate pt anul 2018 carmengeorgescu carmengeorgescu Am o societate cu un singur asociat are stoc de marfa , are ajutoare financiare pt a plati chiria pe spatiul in care a functionat , de la 01.11.2018 a incetat ... (vezi toată discuția)
Probleme de sanatate si firma. danaa1 danaa1 O persoana are firma cu produse nealimentare, si de ceva vreme s-a imbolnavit, doctorul i-a recomandat sa renunte la activitatea sa, cu toate ca persoana care ... (vezi toată discuția)
Litigiu asociatie de locatari vs srl Traznet23 Traznet23 Buna seara, Am o problema si nu stiu ce sa mai fac. Sunt reprezentatul unei firme de telecomunicatii \\"de cartier\\" ( furnizam servicii de internet si ... (vezi toată discuția)