avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum functioneaza programele de facturare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum functioneaza programele de facturare?

Buna ziua, folosesc un program de facturare online in care aparent pot introduce ca si clienti doar firme (conform campurilor de date cerute la adaugare clienti). Eu insa doresc sa evit folosirea unei case de marcat si as vrea ca si persoanelor fizice (fara firma sau pfa) sa le pot genera o factura adaugand doar datele care corespund in acele campuri libere la adaugare clienti si sa generez o factura pe care omul sa se duca sa o plateasca la banca. Din motive pe care nu le cunosc contabila a zis ca nu am voie ca trebuie musai sa dau bon...dar ce bon daca eu nu vreau sa lucrez cu casa de marcat ci prin banca,?! Se poate sau nu se poate introduce ca si client o persoana fizica obisnuita in program?!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 15:38, 1 Martie 2019
Normal ca se pot emite facturi si pe persoane fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit marin05 marin05 Buna seara, un pfa cu norma de venit, cod caen 8559: Alte forme de invatamant n.c.a., care lucreaza doar cu persoane fizice in mediul online - folosind skipe ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat daca activitatea este declarata la terti? Emra Emra Buna ziua, Detin un SRL cu ativitate declarata la terti. Activitatea pe sediul social este declara doar \\"activitate de birou\\". Codul CAEN corespunde ... (vezi toată discuția)
Facturare persoane fizice aling aling Buna ziua! Sper sa ma ajutati. Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea sa-si promoveze ... (vezi toată discuția)