avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

Buna ziua, sunt in concediu crestere copil, sotul nu poate sa stea in concediu in luna tatalui, cei de la primarie imi spun ca daca stau eu in luna tatalui nu voi primi indemnizatia pt acea luna. Este legal sau e doar o intrepretare gresita a legi?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:28, 27 Februarie 2019
Buna ziua,
Daca sotul indeplineste conditiile dar nu doreste sa ia luna ce i revine, este legal.
Sunt unele joburi de la care chiar nu poti pleca in ccc o luna ………..deci va trebuii sa stau o luna fara venit
Da, din pacate asa spune legislatia actuala...
V-a trebui sa reveniti la serviciu si sa solicitati o luna de concediu fara plata.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil MadalinaDreghici MadalinaDreghici Buna ziua, am o intrebare...sunt in CIC..Copilul implineste 2 ani in data de 12 septembrie 2019 si sunt insarcinata in 3 luni..practic in data de 1 octombrie ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic o mãmicã care a nãscut dupã 01.03.2012 EmiMimy EmiMimy Bună ziua, Eu sunt angajator şi am o salariată în concediu de creştere copil de până la 2 ani. Copilul s-a născut în data de 09.04.2012.Eu, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ALEXANDRANICOLETA ALEXANDRANICOLETA Buna ziua, sunt in creștere copil, imsa am aflat ca sunt din nou însărcinată urmand sa nasc in 02 2021,actualul concediu terminanduse pe 01 2021,as mai ... (vezi toată discuția)