avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lichidare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lichidare societate

Societate cu un asociat , neplatitoare de tva ,stoc marfa nevandabila cu pierderi din inchiriere spatiu punc de lucru doresc da stiu cum se fac inregistrarile D117- 65.445 D121 -5.860 D 3711- 2.420 D431-2 C441-41 platiti la buget in 01.2019 termen , D444-10 , C455-73.505 D5311-9
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:53, 27 Februarie 2019
Apelati la un contabil autorizat membru ceccar caci doar el va poate intocmi si semna bilantul de lichidare pentru a-l depune la finante si la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare societate pt anul 2018 carmengeorgescu carmengeorgescu Am o societate cu un singur asociat are stoc de marfa , are ajutoare financiare pt a plati chiria pe spatiul in care a functionat , de la 01.11.2018 a incetat ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare??!! narcisa_narcisa narcisa_narcisa Ce este mai exact acest bilant de lichidare...si daca se poate face si firmelor cu datorii la furnizori, respectiv sume mari de incasat de la clienti?? ... (vezi toată discuția)
Obligatii contabile la radierea firmei marinela.jecan marinela.jecan Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti ce obligatii contabile exista in cazul dizolvarii fara lichidare . Societatea are patrimoniu si datorii zero. In 28 ... (vezi toată discuția)