avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Anularea Dispozitiei Directorului General al unei ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Anularea Dispozitiei Directorului General al unei Institutii Publice

Doresc Anularea Dispozitiei Directorului General al unei Institutii Publice pentru ca n-a luat deloc in calcul posibilitatea prevazuta de art.10 alin 1 lit d din Legea 329/2009 (cea cu concediul fara plata).
Am facut propunere pentru alte variante pentru concediul fara plata, altele decat cele prevazute la art.1 literele a-c, dar nu s-a tinut cont.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:13, 20 Noiembrie 2009
Dispozitia conducatorului autoritatii publice este verbala sau scrisa?
Daca este scrisa, o contestati potrivit procedurii prevazute in Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ.
Daca este verbala si sunteti functionar public, refuzati indeplinirea ei cu respectarea art. 45, alin. (3) din Legea nr. 188/1999.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract munca functionar public carmen a carmen a Buna ziua, Poate un functionar public sa-si suspende raporturile de serviciu din sistemul public si sa incheie un contract pe perioada determinata in mediul ... (vezi toată discuția)
Sanctionare disciplinara functionari publici costache80 costache80 Va rog sa-mi spuneti care este termenul in care se poate contesta o sanctiune disciplinara aplicata unui functionar public de conducatorul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea unui functionar public mikka35 mikka35 Va rog sa-mi spuneti daca un functionar public este reintegrat prin hotarare judecatoreasca, recursul suspenda sau nu executarea hotararii? Precizez ca prima ... (vezi toată discuția)