avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... valabilitatea unei asigurari auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

valabilitatea unei asigurari auto

Ieri am avut un accident auto,vina apartinandu-mi in totalitatea. Din fericire, am reusit sa completam o intelegere amiabila, dandu-i copie dupa asigurarea mea. Problema este ca asigurarea auto si toate celelalte acte ale masinii sunt pe numele tatalui meu, care a decedat in august, anul trecut si inca nu am facut succesiunea cu fratele meu. Intrebarea mea este daca cei de la asigurari vor acoperi daunele de la masina in aceste conditii sau va trebui sa le suport eu?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
maryamarya89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:30, 3 Martie 2019
Intrucat nu se cunoaste cine va fi proprietarul autoturismului asiguratorul este indreptatit sa amane solutionarea dosarului de dauna. Incercati sa discutati cu asiguratorul poate se gaseste o solutie de rezolvare a problemei dvs.
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2019
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna rca pentru un accident rutier. bylexus bylexus Buna tuturor :) Sunt din Oradea si in data de 16.06.2010 am fost implicat intr-un accident rutier unde am fost parte vatamata.Am fost lovit din spate, in ... (vezi toată discuția)
Amiabila rca Mihaivl123 Mihaivl123 Am fost implicat dintr-un accident ușor, am fost lovit în partea dreaptă fata de un alt autoturism, s-a completat amiabilă, si s-a stabilit că eu sunt ... (vezi toată discuția)
Neintelegere in caz de amiabila. ce pot face? CristianS1985 CristianS1985 Am fost implicat intr-un accident rutier minor, in urma cu ~2 luni de zile. Mergeam cu 95 kmph pe un drum european (limita 100kmph), pe banda doi insa eram ... (vezi toată discuția)