Buna seara!
O notificare a unei persoane juridice, care este adresată unei institutii publice, ce forma trebuie sa îmbrace?
As vrea sa știu, in principal, cine o semnează (înțeleg ca ștampila nu mai este obligatorie). Ori merge sa fie trimisa și nesemnata, printr-un email?
Daca notificarea este adresata unei instituții e recomandat sa o stampilati,nu inteleg de ce e dificil să realizați acest lucru.De unde sa cunoasca destinatarul notificării ca nu este vorba de o farsă, de o tentativă de înșelăciune etc.Notificarea se semnează de către reprezentantul legal administrator/ director general.Daca chiar vreti sa aibe un efect tinand cont si de nelămurire avute mai bine angajați un av sa o redacteze,semneze ca reprezentant convențional etc.
Daca notificarea este adresata unei instituții e recomandat sa o stampilati,nu inteleg de ce e dificil să realizați acest lucru.De unde sa cunoasca destinatarul notificării ca nu este vorba de o farsă, de o tentativă de înșelăciune etc.Notificarea se semnează de către reprezentantul legal administrator/ director general.Daca chiar vreti sa aibe un efect tinand cont si de nelămuririle avute mai bine angajați un av sa o redacteze,semneze ca reprezentant convențional etc.
Ma aflu in “tabăra” instituțiilor publice și am primit o notificare printr-un simplu email. Notificarea este un document Word scanat și atasat e-mailului, document ce are la final numele și prenumele administratorului societății. Fără semnătura și fără ștampila, adică fără un element care sa confere credibilitate.
Întrucât s-a tot vorbit cu ceva timp in urma despre interdicția de a mai solicita sa se aplice ștampila societății pe documente care emana de la aceasta, încercam sa ma lămuresc.
Practic, n-o fi greu sa ștampileze o hârtie, însă legea cred ca le-a ușurat și mai mult situația. Asta dacă eu nu ma aflu in eroare......
Asadar, ce este obligatoriu sa existe la o notificare?
Stampile
stanceni
Buna seara! Poate sa-mi spuna si mie cineva in general, in cadrul unei societati cine tine toate stampilele? Exista cumva vreo prevedere in acest ... (vezi toată discuția)