avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Constatare amiabila tamponare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Constatare amiabila tamponare

Buna seara! In urma cu cateva luni am fost implicata intr-o tamponare. Am lovit in spate un alt autoturism, fara sa existe victime. Am incheiat constatare amiabila si nu am mai auzit de persoana respectiva sau de incident pana astazi, cand m-a sunat un domn, care nu s-a prezentat si nici nu mi-a spus de unde e. M-a intrebat daca am fost implicata in tamponare si mi-a cerut sa ii trimit pe email copie dupa talon si dupa asigurare si in plus mi-a cerut sa ii trimit si o copie dupa buletin dar si o declaratie cu ce s-a intamplat, semnata de mine, precum si poze cu masina mea avariata. Ce documente sunt obligata sa ii trimit eu si de ce ar trebui sa ii trimit copie dupa buletinul meu precum si o declaratie? Mentionez ca masina este pe numele sotului. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:55, 28 Februarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~


StoJa a scris:


Sa dai copii dupa acte (in special CI) unui necunoscut nu mi se pare o idee buna.


Persoana care v-a solicitat documentele mentionate are intentii ilegale, cum ar fi, de exemplu, frauda in asigurae. Nu dati niciun document persoanei care v-a contactat.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurator asirom fsilviu86 fsilviu86 In data de 18.03.2017 am fost implicat intr-o tamponare fara victime doar cu daune materiale. A doua zi pe data de 19.03.2017 sa mers la asigurator (asirom ... (vezi toată discuția)
Neintelegere accident usor Catalin.George Catalin.George Buna ziua! M-am intalnit cu o situatie mai delicata. In urma cu cateva zile am avut un accident, o persoana m-a lovit din spate. Nu ne-am inteles, nu a vrut ... (vezi toată discuția)
Accident CMM95 CMM95 Buna ziua.Joi in data de 12.07.2018 am fost implicat intr-un accident.Mentionez ca vina a fost a mea,nu sunt victime si împreună cu celalalt sofer implicat ... (vezi toată discuția)