avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nota explicativa - cui se ia?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nota explicativa - cui se ia?

Bună seara!
Va rog frumos sa ma ajutati sa înțeleg :
- cui se ia Nota explicativa?
Dacă eu și colega de la resurse umane am fost martore ca un șef de compartiment a depistatlipaa unui salariat,
ni se va lua și noua Nota explicativa!?
Cui i se ia Nota explicativa?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 19:28, 28 Februarie 2019
Depinde de practica fiecarei comisii de disciplina .... audierea are loc in fata comisiei.
Va mulțumesc frumos pentru răspunsuri!

Cornel Vasile a scris:

Depinde de practica fiecarei comisii de disciplina .... audierea are loc in fata comisiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie de cercetar disciplinara Anonimmus Anonimmus Buna ziua, Am revenit cu câteva întrebări. Săptămâna trecută am primit o Convocare pt cercetare disciplinara, unde nu s-a specificat obiectul ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara mircea.stoica mircea.stoica 1) Cu cate zile inainte trebuie comunicata salariatului convocarea la cercetarae disciplinara? 2) Cercetrea disciplinara poate fi efectuata de o persoana care ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara mihaela_1968 mihaela_1968 Daca in urma unui incendiu s-a facut o cercetare de catre colegii de la Protectia Muncii si s-au gasit persoanele vinovate (care au dat declaratii scrise), se ... (vezi toată discuția)