avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara .
Sunt căsătorită de 3 ani Cu soțul, eu stau cu chirie ,el s a mutat la părinții lui pentru ca nu ne mai intelegem . Avem o fetiță de 11 luni . Mentionez ca iau indemnizație si ma ajuta si tatăl meu .
Credeti ca are vre o sansa sa imi ia copilul ?
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:08, 28 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce intrebati, a zis ca il vrea, sa stea el cu el si sa il ingrijeasca ? Un copil de 11 luni?
Ambii parinti veti exercita autoritatea parinteasca, iar locuinta copilului va fi la dvs.
Tinand cont de varsta copilului nu sunt sanse.
În principiu, nu are șanse, dar solicitați ca autoritatea părintească să se exercite în comun, locuința să fie stabilită la domiciliul dvs, pensie de întreținere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor geolim geolim dupa m-ai multe scandaluri[parte din vina mea parte din vina ei]m-am trezit cu un telefon ca si-a facut bagajele si a plecat cu copiii[3 fete din alta ... (vezi toată discuția)
Divort almawap almawap sunt casatorit de un an si jumatate din care a rezultat o fetita. La 7 luni cand avea fetita, sotia s-a gandit ca trebuie neaparat sa plece in strainatate ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil dumi_iuliana dumi_iuliana Buna ziua,am 33 de ani sunt casatorita de 14 ani si am o fetita de 8 ani.Sotul meu este intr-o inchisoare din strainatate de un an si nu i s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)