avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu contractul Romtelecom
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu contractul Romtelecom

Am facut un abonament cu Romtelecom pentru Cilknet Expres. Am comandat un modem tip advanced cu 4 porturi, chirie 8 euro. La instalare mi-au adus un modem tip advanced cu 1 port, chirie 4 euro. Din inconstienta am semnat contractul in care este trecut modemul pe care mi l-au adus dar chiria celui pe care l-am comandat. Numai ca titularul contractului este tatal meu iar semnatura imi apratine, fara sa am vreo imputernicire. Factura a venit cu chiria de 8 euro. Va rog sa-mi spuneti daca pot rezilia contractul ca urmare a culpei Romtelecom. Mentionez ca contractul este incheiat pe o perioada de 1 an, iar daca reziliez din vina mea va trebui sa platesc 50% din valoarea abonamentului. Va rog sa ma ajutati. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: business-man , utilizator 17:02, 4 Mai 2006
comanda ati facut-o in scris?
tatal dvs era prezent cand ati semnat contractul?
de unde cunosteti faptul ca sunteti tarifat la un pret mai mare fata de capacitatea folosita?
hmm . e posibil sa fie o confuzie majora la ei si lipsa de informatii la tine . data viitoare citeste tot da absolut tot ce semnezi . din cate stiu eu au 2 modemuri Modem Basic si Modem Advanced primul e la 4euro iar cel de-al doilea la 8 euro . Si acum sa analizam optiunile
din cate stiu eu poti sa mergi cu buletinul pesoanei pe numele careia e facut contract romtelecom in speta cel de telefon si inchei contractul pentru internet prin ADSL cu ei dar pe numele persoanei din buletin intru cat tu esti minor ...desi e o mare aberatie . Asa ai facut ?????
Si acum apara o nebuloasa tu zici asa " La instalare mi-au adus un modem tip advanced cu 1 port, chirie 4 euro. Din inconstienta am semnat contractul in care este trecut modemul pe care mi l-au adus dar chiria celui pe care l-am comandat. " de unde sti ca e asa ai citit in contract ????si asa scrie ????varianta ar fi sa iti fi adus Basic si in contract sa fie trecut tot Advanced sau Romtelecomul a facut o eroare pe care oricum o face mai des si poate nu vine omul sa reclame nimic .altfel nu vad cum sa iti ia banii cand tu ai Basic Ethernet prin care poti conecta doar 1calc in loc sa ai
Advansat Ethernet unde poti conecta calc >1 .
mai citeste o data contractul si vino cu detalieri iti las id meu de messenger dani_business_man
daca tot nu esti lamurit suna la cei de la click ca au tel verde (oricum sunt niste incompetenti :D)
Multumesc pentru informatii! Comanda am facut-o prin telefon la numarul 930, unde am specificat faptul ca vreau un modem cu 4 porturi. Cand mi-au instalat modemul tatal meu nu era acasa, iar eu am 20 ani. In momentul de fata, dupa zeci de telefoane la telverde am fost informat ca modemul pe care il am are capacitate de routare inca trei calculatoare, difera deci de ce am comandat eu prin faptul ca are un singur port. Asadar eu am comandat Advanced cu 4 porturi si mi-au instalat Advanced cu un port. Pe fisa de client (comanda mea) pe care o am eu, scrie la tip modem Advanced, iar la chirie 8 euro. Nu specifica numarul porturilor. comanda fiind facuta prin telefon nu am posibilitatea sa vad ce au ei, sau ce a scris operatorul. Dar daca tatal meu contesta modemul pe care lau instalat prin faptul ca am semnat eu, am vreo posibilitate sa dovedesc ca au gresit?
Hmm tot nu prea mi-ai zis de contract . De ce nu intri in privat pe messenger . Eu unul nu am vazut in oferta lor Advance cu 1 port deci obligatoriu trebuie sa mergi la ei sau sa ii suni si sa le zici ca tu ai Advance cu 1 port si platesti pt 4 porturi pentru ca nu e normal asa ceva. In principiu n-ar trebui sa ai probleme ca ai semnat tu sau nu oricum e vb de contract pentru ca nu trebui sa platesti ceva ce nu ti se ofera .Sincer ma cam pui sa vorbesc in necunostiinta de cauza si risc sa fac greseli.
Deci i-a contractul si pe tatal tau si modemul si mergi peste ei si nu pleci pana nu rezolvi problema dar inainte dai un tel si zile ce si cum.
pa...vezi ca sunt pe messeger

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract romtelecom - exista sau nu? kreator kreator Am facut, la Romtelecom, o comanda telefonica pentru internet si antena Dolce. Mi s-a spus ca nu se poate internet fara linie telefonica asa ca am luat si ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare sesizare facuta la operator privat Gabi-M Gabi-M Buna ziua, Am facut in urma cu mai bine de o luna o comanda la RDS pentru portare, abonament si telefon nou. Ei nu au facut nici pana in ziua de azi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract petcool petcool Acum trei luni tatal meu a murit si la o luna o tipa de la romtelecom a sunat si a spus ca in curand o sa ne expire contractul de internet si telefonie si i-am ... (vezi toată discuția)