avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Locuri de parcare handicap
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Locuri de parcare handicap

Acel cartonaș albastru emis pentru personale cu handicap sunt valabile pentru o singura mașina sau pentru toate care le deține personala cu handicap?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:59, 28 Februarie 2019
Documentul emis de catre primaria teritoriala pentru persoana detinatoare de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap este valabil pentru un singur vehicul,rescpectiv pentru acela pentru care solicitantul a depus documentele justificative

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcrierea unui automobil cu taxa neplatita. Hevesiiosif Hevesiiosif Buna ziua. Sunt persoana cu handicap grav,doresc sa achizitionez un autoturism inmatriculat in tara fara plata taxei,fiind inmatriculat de catre o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Parcare Florin Mario Florin Mario Bună ziua! De ce în sectorul 6 persoanele cu handicap grav nu pot sa beneficieze de un loc de parcare gratuita? (doar posesori de mașini modificate conform ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pe persoana cu handicap grav fara permis auto pupu1955 pupu1955 Doresc sa inmatriculez o masina pe numele surorii mele care este incadrata cu handicap grav permanent aflata in ingrijirea mea ca insotitor; de asemenea sunta ... (vezi toată discuția)