avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajatoru nu ma ia inapoi la locul de munca după ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajatoru nu ma ia inapoi la locul de munca după concediu de maternitate

Buna ziua. Ce pot sa fac in cazul in care angajatorul nu ma ia inapoi la locul de munca după concediu de maternitate fiindcă firma a închis dar sia redeschis alta firma. Pot sa întru în șomaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 28 Februarie 2019
Buna ziua.
Daca firma la care erati angajata inainte de intrarea in Concediu pentru Crestere Copil (CCC) s-a inchis, cu respectarea conditiilor legale, angajatorul, firma, nu mai are nici.o obligatie sa va reprimeasca, chiar daca fostul patron a deschis o alta firma dupa inchiderea celeilalte.
Va puteti adresa dumnealui pentru a va reangaja, daca doreste, la noua firma, sau, daca nu doreste asta, sa va dea actele necasare pentru somaj.
Nu doreste sa faca nici una din cele doua...va adresati ITM-ului din judetul unde a avut sediul angajatorul.
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
Ionut.ion, utilizator
Pentru ce sa se adreseze ITM-ului ?

Pe noua societate nu are nicio obligatie fostul angajator....numai pe vechea societate.

Pot primi indemnizatie de somaj?
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in somaj dupa concediul de crestere a copilului? s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am terminat de curand concediul pentru cresterea copilului si, la intoarcerea la vechiul loc de munca am realizat ca nu prea mai am ce sa mai ... (vezi toată discuția)
Intrebare mocanucostinel mocanucostinel buna ziua! mai pot beneficia de ajutor de somaj daca am terminat concediul de crestere a copilului acum un an iar intre timp firma la care lucram s-a inchis? ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj dupa concediu fara plata ? NikolBB NikolBB Buna ziua . As dori sa stiu daca pot intra in somaj dupa concediu fara plata ? Am terminat CIC in luna mai si am fost sfatuita de la locul de munca sa intru ... (vezi toată discuția)