avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi

Marți, 2 aprilie, are loc evenimentul - Sistemul e-TVA în 2025: Strategii de conformare și pregătire. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Clarificare situatie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Clarificare situatie

In 2009 m-am inregistrat la anaf ca agent asigurari. nu am depus nicio declaratie. acum vreau sa radiez firma. trebuie sa depun declaratia unica pe 2019? Pot cei de la anaf sa faca control asupra activitatii? Mentionez ca nu am desfasurat activitate din 2010 si nu mi-a fost trimisa rezilierea contractului de catre firma de asigurari. Acum am cerut o transmitere a rezilierii contractului. Vreau sa stiu daca se mai poate face control de la anaf in urma cu 10 ani si de ce nu am fost radiata din oficiu din evidenta fiscala.
Ce amenzi pot primi?
Si care ar fi pasii ce trebuie sa -i urmez pentru a radia firma?
Cel mai recent răspuns: MariVik , utilizator 11:50, 28 Februarie 2019
Nu se radiaza niciodata din oficiu din evidenta fiscala mai ales daca apareti in sistem ca ati obtinut venituri.
Daca de la inregistrare, cu toate ca ati avut venituri nu ati depus nicio declaratie, este grav. Mergeti la ei si vedeti cum rezolvati.
deci eu nu mai puteam functiona din cauza ca nu mai aveam contractul de colaborare in valabilitate si codul raf a fost radiat.
Si totusi dupa 9 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare situatie MariVik MariVik In 2009 m-am inregistrat la administratia financiara ca persoana fizica agent de asigurari. Acum in 2019 m-am interesat si inca functionez ca agent ... (vezi toată discuția)
Radiere firma din oficiu? cornel_t12 cornel_t12 Detin o societate deschisa in anul 2008 (iunie). De cand a fost deschisa, societatea nu a avut nici o factura de venit, numai cheltuieli este usor pe minus ( - ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma inactiva valentin77 valentin77 in august 2009 am infiintat o firma cu care nu am lucrat niciodata si nu am depus nicio declaratie la ANAF si ca urmare in 2011 am fost declarat inactiv si cu ... (vezi toată discuția)