avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Clarificare situatie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Clarificare situatie

In 2009 m-am inregistrat la administratia financiara ca persoana fizica agent de asigurari.
Acum in 2019 m-am interesat si inca functionez ca agent economic.
Precizez ca la administratia financiara nu am depus nicio declaratie.
Din anul 2010 mi-a fost reziliat contractul de colaborare (agent) pe baza de comision si codul RAF a fost radiat, drept urmare nu mai puteam functiona. Ce uramri poate avea?
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:56, 7 Aprilie 2019
Eventualele impozite si contributii datorate statului s-au prescris.
Mergeti la administratia financiara si va radiati in evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare situatie MariVik MariVik In 2009 m-am inregistrat la anaf ca agent asigurari. nu am depus nicio declaratie. acum vreau sa radiez firma. trebuie sa depun declaratia unica pe 2019? Pot ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 consela consela un broker de asigurari cu contract de mandat la o societate de asigurarii avea obligatia depunerii pana la data de 25.01.2011 a acestei declaratii la organul ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor Silvi7 Silvi7 Buna ziua, Revin cu o intrebare: Unde trebuie sa ma adresez ca si angajator referitor la plata contributiilor,atunci cand ele au fost platite de mie ... (vezi toată discuția)