avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sfat referitor la plata celor 10% caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sfat referitor la plata celor 10% caldura

Locuiesc la et 4/4 . In septembrie 2018 am schimbat coloana de la mine din casa pana la jumatatea et 3.
Acum vreau sa ma debransez de la caldura, sa cobor la et 3 sa mi tai tevile si sa pun dop. Drept urmare nu voi mai avea nici o coloana de caldura in casa.
Daca voi proceda astfel, voi mai fii obligat sa platesc cei 10% la caldura, tinand cont ca nu mi mai intra coloana in casa ?. Va multumesc pt timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: I0nutz83 , utilizator 12:11, 1 Martie 2019
Conform dispozitii in vigoare inclusiv proprietarii debransati au obligatia sa contribuie la achitare cote comune
Aspectul ca intentionati dezafectarea instalatiei de caldura din apartamentul dv nu constituie temei legal pentru a fi exonerat de la obligatia platii cote comune
Am inteles
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
Valutzuu, utilizator
In plus, acele tevi nu sunt facut ca d-voastra sa le taiati cum va taie capul.

Ar trebui un referat tehnic de specialitate care sa ateste ca, daca le taiati nu va da peste cap echilibrul termic.

In mod normal la utlimul etaj ar trebui sa fie multe tevi prin apartament, pentru recirculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala taierea tevilor de caldura? staleamaria staleamaria Buna ziua, locuiesc la etajul unu intr-un bloc cu 10 apartamente, 5 pe o coloana 5 pe cealalta, pe partea mea, de la mine inclusiv in sus avem centrale ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli caldura din sistem centralizat pentru locuintele cu centrala termica andronicandreea andronicandreea Buna seara, In ciuda tuturor discutiilor de pe forum pe acest subiect nu am reusit sa gasesc un raspuns la urmatoarea intrebare: [b]Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Sunt pus la plata schimbării țevilor de căldură, deși au fost tăiate cu un etaj mai jos când mi-am pus centrala. e corect? Indrivingvl Indrivingvl Administratorul m-a pus la plata pentru schimbarea tevilor de caldura pe coloana. Mentionez ca eu Stau la etajul 10 iar cand m-am mutat in bloc mi-am bagat ... (vezi toată discuția)