avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Folosirea datelor personale fara acordul meu
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Folosirea datelor personale fara acordul meu

Datele mele personale au fost folosite in vederea unei asigurari pe o masina care eu am vandut-o acum 5 ani dar persoana respectiva nu a inmatriculat masina pe numele ei si a folosit-o in continuare pe numele meu si a facut asigurare tot pe numele meu in continuare cu copia de buletin existenta la prima asigurare facuta pe masina respectiva fara ca eu sa fiu de acord sau informata.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 20:04, 28 Februarie 2019
În măsura în care autorul a și semnat în numele dvoastră, fapta reprezintă infracțiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată și puteți face plângere penală.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri madalinaaat madalinaaat Buna ziua! Mama mea a facut o plângere la poliție pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată ce consta in faptul ca 3 persoane (cu care noi ne ... (vezi toată discuția)
Acte false Elaena13 Elaena13 Buna ziua. Acum ceva ani am cumparat o masina in Romania care era inmatriculata aici. Am decis sa o inmatriculez in Bulgaria, la vremea aceea fiind mai ieftina ... (vezi toată discuția)
Itp fals TaniaB TaniaB Ce sanctiuni se aplica in cazul unui itp fals?(despre care nu aveam cunostinta) (vezi toată discuția)