avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizari in firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizari in firma

Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat, am fost anuntata ca datorita faptului ca sunt restructurari in firma si pentru ca sunt underperforming.. am fost disponibilizata si ca pana la 31 martie trebuie sa plec, se ofera un salariu compensatoriu, ce ma sfatuiti sa fac? eu le-am transmis deja ca sunt dispusa sa plec dar cu 3 salarii compensatorii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 28 Februarie 2019
Sa negociati un numar cat mai mare de salarii compensatorii ....
si cum as putea face asta? ca presupun ca firma nu e dispusa sa imi dea 12 salarii compensatorii...
Mai sus ati mentionat : "eu le-am transmis deja ca sunt dispusa sa plec dar cu 3 salarii compensatorii ".

Ceea ce inseamna ca ati demarat o negociere .... probabil ca vor accepta sau nu, insa intotdeauna va fi si un revers al medaliei daca angajatorul este de rea-credinta ...
Multumesc pentru raspuns, voiam sa am si o baza legala la ceea ce solicit, avand in vedere ca in contract nu am mentionate salarii compensatorii incerc sa obtin mai mult decat 1.
Nu prea aveti asa ceva ... cititi si aici
Libertatea de a contracta şi de a stabili conţinutul contractului
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii C.Geta C.Geta buna ziua sunt in preaviz si am inaintat conducerii unitatii o cerere pentru plata a 2 salarii compensatorii. intrebarea mea este in ce baza se platesc ... (vezi toată discuția)
Dreptul la plata a minim un salariu compensatoriu in cazul concedierilor pe motive ce nu tin de persoana salariatului 0vidiu83 0vidiu83 Buna ziua, Va aduc la cunostinta urmatoarea situatie: De curand, la firma la care lucrez, s-au facut concedieri colective. Fiecarei persoane concediate i ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura marinad marinad Daca firma pe care o administrez, face parte din ramura electrotehnica pt. care exista ccm la nivel de ramura valabil pana in 2014, dar nu se regaseste in ... (vezi toată discuția)