avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se procedează în cazul în care vrei s faci un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se procedează în cazul în care vrei s faci un test ADN pentru recunoasterea tatalui biologic decedat?

Povestea find, mama mea nu sa despărțit prim divorț de soțul ei si doar a plecat, el nici pana acuma nu a băgat, tatăl meu nu a băgat divorț planul sau find ca in momentul in care împlinesc 18 ani sa imi ceara acordul ca sa imi fie el tata si a preferat să fie în concubinaji cu mama, pe certificatul de nastere al meu la început apaream ca find cu tatăl biologic dar acuma de fapt eram pe cel al fostului barbar care nu a băgat nici un divorț... in momentul actual eu am trăit si traiesc intr o casa a tatalui de când am apărut, el din relația anterioară mai are 3 copii care imi vin drept frați cu multi ani mai mari ca mine(sa zic 30 de ani avand ei) plecati in strainatate.. taicamiu a decedat acum o luna eu devin major in mai, acuma problema find ca eu daca nu dovedesc legal ca sunt fiul său nu osa am drept la casa.. eu sunt cu mama care trebuie sa ti refacă buletinul ca ea fost furat si nu are la cine sa fie loata in spatiu, cam cât ar costa toată treaba asta? Pana la ce varsta pot face? Unde se face mai exact? Cat ar costa un avocat? Sunt din constanța.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:25, 1 Martie 2019
Este destul de complicat.
Ar trebui facuta deshumarea pentru a se preleva mostre ADN.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul Bucuresti
Am mostre de ADN de când a fost pregătit mortul gen par de la cap de la barba etc alea nu sunt bune?
Intai trebuie sa tagaduiti paternitatea tatalui din acte si apoi sa cereti stabilirea paternitatii.
Probe adn pot fi luate si de la ceilalti copii ai tatlui, nu trebuie dezhumat tatal dvs biologic.
Ca si actiune, va puteti inspira de aici.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează în cazul în care vrei s faci un test adn pentru recunoasterea tatalui biologic decedat? Alexandru Margarit Alexandru Margarit Povestea find, mama mea nu sa despărțit prim divorț de soțul ei si doar a plecat, el nici pana acuma nu a băgat, tatăl meu nu a băgat divorț planul sau ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii (multumim anticipat) tavipanciu tavipanciu buna seara.avem si noi o problema.dupa cum spune titlul , avem un copil (nascut in timpul casatoriei sotiei) si nu stim exact cum sa procedam pas-cu-pas pentru ... (vezi toată discuția)
Bună... am fost căsătorită și m-am despărțit fără sa bag ... Mirelahanciuc1989 Mirelahanciuc1989 Bună... Am fost casotorita și mám despărțit fără sa bag divorț am stat cati va ani asa între timp miam facut o relatie unde a rezultat un copil... ... (vezi toată discuția)