avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de Identitate provizorie!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de Identitate provizorie!

Buna Ziua!Am si eu o intrebare urgenta.

Sufar de o boala si in 2 luni trebaie sa plec in Italia pentru o conventie a mai multor persoane cu aceeasi boala.

Am un buletin provizoriu care mai este valabil -9 luni.Pot iesi din tara?Daca da mai trebai si alte acte pe langa buletin?

Vreau sa mentionez ca plec din tara doar pentru 4 zile.

Mersi Anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:52, 28 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, ori va faceti carte de identitate sau pasaport in baza cartii de identitate provizorie. Nu puteti trecce granita cu carte provizorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Calatorie in europa, acte necesare Pavel.t2 Pavel.t2 Buna ziua De curand trebuia sa-mi reinnoiesc buletinul, dar din cauza ca ai mei sunt plecati din tara iar casa mea este trecuta pe numele tatalui meu, n-am ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate! djpadrecito djpadrecito Buna ziua ! Ma numesc Stefan Niculina, si am si eu o mare nelamurire!!! Sunt in partaj cu fostul sot, impartim apartamentul si alte bunuri comune! Mie mi ... (vezi toată discuția)