In urma unui control de la finante mi-au fost stabilite niste sume de plata , intre timp eu am vandut un imobil care era proprietatea firmei pentru a plati datoria pe care firma o avea la banca . Sumele nu sunt inca scadente , dar au venit finantele sa puna sechestru asigurator pe bunurile firmei . In cazul in care firma nu are bunuri ar putea sa puna sechestru pe averea personala a administratorului ?
Datoria este a persoanei juridice , nu a administratorului .
In situatia in care firma da faliment si lichidatorul constata ca administratorul a gestionat fraudulos societatea , numai atunci va raspunde , hotararea urmand sa fie luata de judecator nu de lichidator .
Daca firma e SNC , atunci administratorul raspunde cu averea personala pentru datoriile societatii .
Cel mai bine pentru dvs. ar fi ca la acest moment sa consultati un avocat...este momentul in care totul se poate termina cu bine sau lucrurile pot scapa de sub control.
In situatia in care gestiunea dvs. este curata....situatia poate fi buna...dar...exista instrainarea imobilului...care nu va avantajaza...consultati un avocat!!!!!!!!!!
Cu stima!