avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În raza carei judecătorii se depune cererea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

În raza carei judecătorii se depune cererea de judecată

Buna ziua imi spuneti va rog daca pot depune cerere pt stabilirea domiciliului minorului și stabilire pensie de întreținere in judetul Mh având domiciliul de resedinta și locuind cu copilul aici ,copilul fiind la scoala ,domiciliul stabil al mamei fiind alt judet.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ELENA CS , utilizator 09:38, 4 Martie 2019
Da.
Am depus actele in 27.02.2019 si nu apare nimic pe portarul judecatoriei
Sunați la arhivă!
Instanta competenta este cea de la domiciliul in fapt al copilului.

Inregistrarile in Ecris apar in 2/3 zile de la data depunerii dosarului.
Am fost la arhivă ,dosarul este înregistrat dar este secret fiind vorba despre minori. Va mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor din concubinaj Cabinet Avocat Adrian Marta Cabinet Avocat Adrian Marta Va propun urmatoarea speta cu urmatoarea problema,. In urma unei relatii de concubinaj a rezutat un minor ce a fost crescut pana in urma cu 1 luna de ambii ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie intretinere. creedy creedy Buna ziua! In cazul unei cereri pentru majorarea pensiei de intretinere facuta de mama, daca aceasta are domiciliul intr-un judet, iar minorul in alt judet ... (vezi toată discuția)
Divort SorinDs SorinDs Buna ziua.Cumnata mea a intentat divort in mai 2015.In ianuarie 2016 a avut prima infatisare.Ea are domiciliul in MH si la Mh a avut prima infatisare.Au un ... (vezi toată discuția)