avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie intretinere.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie intretinere.

Buna ziua!
In cazul unei cereri pentru majorarea pensiei de intretinere facuta de mama, daca aceasta are domiciliul intr-un judet, iar minorul in alt judet care va fi instanta competenta? Cea de la domiciliul mamei sau cea de la domiciliul minorului?
Care ar fi temeiul de drept pentru o astfel de cerere?
Va multumesc.
Domiciliul mamei trebuie sa coincida cu domiciliul copilului!!!!
Cum adica difera domiciliul? In actul de identitate sau in fapt difera?
In actul de identitate difera.
In fapt este acelasi domiciliu.
La domiciliul legal al minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept semnătură asupra unui minor Alex 1986 Alex 1986 Bună ziua, cum pot solicita dreptul de semnătură asupra unui minor pentru reînnoirea pașaportului și altor acte necesare. Minorul locuiește cu mine de ... (vezi toată discuția)
Romani, casatoriti in romania , divort in italia hipnotyyk hipnotyyk BUNA ZIUA Am o problema mai deosebita spun eu ! Sunt casatorit in Romania cu o romanca si am un baietel de 4 ani , nascut in Romania si el. Din pacate relatia ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei-domiciliu&nume copil AlexandraAleAle AlexandraAleAle Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri/intrebari legate de Dreptul Familiei. Sunt cetățeanca romanca cu domiciliul in Târgu Mureș si sunt însărcinata cu ... (vezi toată discuția)