avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate stabili paternitatea dacă tatăl e decedat?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate stabili paternitatea dacă tatăl e decedat?

Dacă tatăl meu biologic a murit și eu apar find a altui tata pot sa fac eu singur treaba asta ? Si pana la ce varsta o pot face încă sunt minor am 17 ani
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Cum se procedează în cazul în care vrei s faci un test adn pentru recunoasterea tatalui biologic decedat? Alexandru Margarit Alexandru Margarit Povestea find, mama mea nu sa despărțit prim divorț de soțul ei si doar a plecat, el nici pana acuma nu a băgat, tatăl meu nu a băgat divorț planul sau ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul în care vrei s faci un test adn pentru recunoasterea tatalui biologic decedat? Alexandru Margarit Alexandru Margarit Povestea find, mama mea nu sa despărțit prim divorț de soțul ei si doar a plecat, el nici pana acuma nu a băgat, tatăl meu nu a băgat divorț planul sau ... (vezi toată discuția)
"tata din documente" cristinutza_999 cristinutza_999 buna seara ma numesc Cristina si am 16,4ani daca ma poate ajuta cineva cu un sfat deoarece ma aflu intr-o situatie penibila si nu stiu rezolvarea ei deoarece ... (vezi toată discuția)