avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrare in legalitate constructie fara autorizatie de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrare in legalitate constructie fara autorizatie de constructie

Care sunt etapele necesare pentru a intra in legalitate pentru o constructie veche fara autorizatie de constructie?
Care sunt actele necesare pentru intrare in legalitate?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MarDan78 , utilizator 16:01, 1 Martie 2019
Buna ziua.
Eu as incepe cu un drum la primarie si o discutie cu arhitectul sef.
Cat de veche?
Ca poate nu aveti nevoie
Constructia a fost realizata in 1995, dar dupa dezbaterea mostenirii in 2007, nu s-a trecut in certificatul de mostenitor, motiv pentru care nu a putut fi intabulata pe baza legii 297 sau 453.
Din acest motiv incerc sa intru in legalitate si nu stiu cu ce acte sa ma prezint la primarie pentru obtinerea certificatului de urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani facuta fara autorizatie? ContSters284640 ContSters284640 buna ziua, daca poate cineva sa imi raspunda la o intrebare, parintii mei sunt mostenitorii casei bunicii mele,aceasta a construit langa casa alte doua camere ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate a unei constructii gmnicolau gmnicolau Am demolat o casa veche ,propietate personala,in 2003;am depus atunci actele la primarie ,primind doar \"Certifactul de urbanism\".Apoi am contactat o persoana ... (vezi toată discuția)
Ajutor! probleme balcon construit la parter - posibil abuz politia locala iulian1986 iulian1986 In anul 2007 am cumparat un apartament cu 3 camere si un balcon de 19,54 metri patrati la parter. Anul acesta m-am hotarat sa il renovez dar culmea cand sa ... (vezi toată discuția)